Je reageert op de vacature

Docent natuurkunde 2e graads

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

Persoonlijke gegevens



Geboortedatum:



  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

Extra vragen

Heeft u een onderwijsbevoegdheid?
Voorkeur betrekkingsomvang?
Heeft u al eerder voor de Almeerse Scholen Groep gewerkt? Verplicht voor gebruiker
Bent u een interne Almeerse Scholen Groep kandidaat? Verplicht voor gebruiker

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Privacystatement Sollicitanten Almeerse scholen Groep

De Almeerse Scholen Groep respecteert de privacy en de rechten van iedere persoon waarvan zij persoonsgegevens verwerkt. Dit betreft ook de sollicitatieprocedure. Om transparant te zijn over de verwerking van gegevens, het doel ervan en de mogelijkheden voor sollicitanten om hun rechten uit te oefenen is dit privacystatement opgesteld.

Verantwoording
De Almeerse Scholen Groep verwerkt persoonsgegevens van sollicitanten in overeenstemming met de geldende privacywetgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In deze privacystatement informeren we je over hoe ASG jouw persoonsgegevens verwerkt en welke rechten je hebt.
Doeleinden voor de verwerking
Als sollicitant verstrek je via onze sollicitatieportal persoonsgegevens aan ASG zoals NAW- gegevens, opleidingsgegevens en contact gegevens. ASG kan deze en andere verstrekte gegevens verwerken voor de volgende doeleinden:
• Leggen en onderhouden van contact;
• Beantwoorden van door jou gestelde vragen;
• Selecteren van kandidaten;
• Doorlopen van de sollicitatie procedure;
• Administratie en intern beheer;
• Behandelen van eventuele klachten en oplossen van geschillen;
• Doorlopen van de precontractuele fase en het kunnen aangaan van een aanstellingsovereenkomst.

Deze verwerkingen vinden plaats op basis de volgende grondslagen:
1. Toestemming: De door jou gegeven toestemming om gegevens te mogen verwerken. Je hebt altijd het recht om deze toestemming weer in te trekken.
2. Pre- contractuele maatregelen: het nemen van maatregelen voorafgaand aan het afsluiten van een aanstellingsovereenkomst.
3. Gerechtvaardigd belang: Wanneer de verwerking noodzakelijk is voor gerechtvaardigde belangen van ASG. Bijvoorbeeld het aantonen dat een sollicitatie procedure op juiste wijze heeft plaatsgevonden. Indien dit van toepassing is zal ASG je hierover informeren.

ASG kan de volgende gegevens van jou als sollicitant verwerken:
• Naam, voornaam, geslacht, geboortedatum, foto, adresgegevens, contactgegevens;
• Gevolgde opleidingen, cursussen en stages;
• Gegevens over de functie waar je naar solliciteert;
• Aard en inhoud van je huidige baan, vorige banen en gegevens over de beëindiging daarvan;
• Andere gegevens met het oog op vervullen van de functie, die door jou zijn verstrekt of die jou bekend zijn.

Het niet verstrekken van gevraagde persoonsgegevens kan er toe leiden dat je niet kan worden toegelaten tot de sollicitatieprocedure. In iedere fase van de procedure kan om aanvullende gegevens worden gevraagd. In het sollicitatieformulier is vermeld welke gegevens noodzakelijk zijn.

Bewaartermijnen
ASG bewaart jouw gegevens zolang de sollicitatieprocedure loopt. De gegevens worden verwijderd 4 weken na beëindiging van de procedure. Een uitzondering hierop geldt als je toestemming geeft om gegevens langer te bewaren. In dat geval worden je gegevens maximaal een jaar na toestemming bewaard. In geval van een klacht of geschil worden gegevens bewaard zolang deze klacht of dit geschil in behandeling is.

Verstrekking en doorgifte van persoonsgegevens
ASG verstrekt persoonsgegevens niet zonder jouw toestemming aan andere partijen. Er vindt geen geautomatiseerde besluitvorming of profilering plaats.

Beveiliging van persoonsgegevens
ASG heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om gegevens te beveiligen. De gegevens die je invult in onze sollicitatie portal worden via een beveiligde verbinding verzonden.

Rechten
Op grond van de AVG heb je als sollicitant bepaalde rechten. Dit betreft het recht tot inzage, rectificatie, wissing, beperking van verwerking en bezwaar maken met betrekking tot de gegevensverwerking. Niet in alle gevallen hoeft ASG gehoor te geven aan een beroep op deze rechten. Als je een beroep doet op een van deze rechten zal ASG binnen een maand na ontvangst daarvan reageren en je informeren of invulling wordt gegeven aan je verzoek. Je kunt je rechten uitoefenen door een verzoek in te dienen via de in deze statement vermelde contactgegevens.

Vragen en Klachten
Indien je een vraag hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens bij ASG kun je contact opnemen met onze Functionaris Gegevensbescherming via e-mail fg@asg.nl

Als je een klacht hebben over de verwerking van jouw persoonsgegevens, dan kun je een beroep doen op de klachtenprocedure van ASG. Zie hiervoor Klachtenregeling (asg.nl). Indien dat niet tot een oplossing leidt kun je contact opnemen met de autoriteit persoonsgegevens.

Wijzigingen
Dit privacystatement geldt vanaf 01-12-2022 en kan door ASG worden gewijzigd

Contactgegevens
Almeerse Scholen Groep
Randstad 20-31
1314 BC Almere

Postbus 60276
1320 AH Almere
Telefoon 036 540 63 63


Welk bewaarbeleid voor jouw sollicitatie gegevens heeft de voorkeur?